Mediamarkt Black Friday 2022

Black Friday 2022 bij Mediamarkt

In Nederland staat het ook wel bekend als zwarte vrijdag: Black Friday. Dit is in Amerika traditioneel de dag na Thanksgiving Day. Thanksgiving Day valt op de voerde donderdag in november, dus Black Friday op de vierde vrijdag in november. In Amerika hebben de meeste werknemers die dag vrij. De maandag die daarop volgt wordt Cyber Monday genoemd. Winkelketen Mediamarkt doet ook ieder jaar aan hoge kortingen tijdens deze dagen.

mediamarkt black friday 2016

Kerstinkopen doen

Black Friday luidt het seizoen van de kerstinkopen in. Juist omdat op die dag veel mensen vrij hebben, proberen winkeliers extra klanten te trekken. Dit doen ze door met aantrekkelijke of hoge kortingen te komen. Sommige winkels zijn daar al om 3 uur geopend, en er staan vaak rijen te wachten. De aanbiedingen zijn vaak maar beperkt dus er wordt op Black Friday heel wat ellebogenwerk verricht.

Bekijk de 2022 deals van Mediamarkt

Black Friday Mediamarkt logo

Black Friday in Nederland

Thanksgiving wordt in Nederland niet gevierd, tenzij het gaat om mensen die van oorsprong Amerikaans zijn. Black Friday wordt echter wel toegepast in Nederland. Steeds meer winkels in Nederland maken gebruik van dit fenomeen, iets waar ze in Amerika al weken van te voren naar uitkijken.

Mediamarkt en zwarte vrijdag

Een bekende en grote winkelketen die Black Friday oftewel zwarte vrijdag toepast is de Mediamarkt. Dit is een van oorsprong Duitse winkelketen die zich richt op de consumentenelektronica. Nederland telt in 2016 50 vestigingen en België 24. De vestiging in Rotterdam is de grootste wat betreft vloeroppervlak. Werkelijk alles op het gebied van elektronica is verkrijgbaar bij Mediamarkt. Denk hierbij aan (mobiele) telefonie, televisies, audio, mediadragers, dj-apparatuur, witgoed zoals koelkasten en wasmachines, stofzuigers, haardrogers, elektrische tandenborstels, fototoestellen en video-camera’s en nog veel meer. De nieuwste technische snufjes zijn vaak als eerste bij Media markt te bezichtigen. Om klanten tevreden te houden wordt er eenmaal per jaar black Friday georganiseerd.

mediamarkt blackfriday logo

Hoge kortingen bij Mediamarkt

In 2014 waren er slechts twee winkelketens die met Black Friday stuntte. In 2015 waren dit er al 21. Black Friday groeit dus aan populariteit en zal alleen maar nog meer groeien. Hoge kortingen bij Mediamarkt, dat is wat je op zwarte vrijdag kan verwachten. Omdat dit in aanloop naar de feestdagen is, zal dit voor veel mensen ideaal uitkomen. Voor Sinterklaas nog even een nieuwe radio kopen voor je kind, of voor kerst een scheerapparaat voor je vader. In 2015 had Mediamarkt de Black Friday cash back actie. Wie op deze dag iets kocht, kreeg het verschil van de aanbieding na 6 weken terug op zijn rekening gestort. Op zwarte vrijdag is het profiteren van hoge kortingen bij Mediamarkt.

Houd Mediamarkt goed in de gaten

Al langer die dure televisie op het oog? Of de nieuwste pc aanschaffen? Wacht dan nog even, want Mediamarkt heeft regelmatig leuke aanbiedingen. Maar Black Friday is zeker een dag die niet gemist mag worden. Stel aankopen voor Sinterklaas, kerst, een verjaardag of voor jezelf nog even uit. Black Friday is de dag dat Mediamarkt gegarandeerd met stuntprijzen komt aanzetten. Wie weet zit daar net datgene tussen wat jij zocht. Profiteer ook van hoge kortingen bij Mediamarkt.

Black Friday 2022 valt op vrijdag 25 november 2022. Mis het niet!