Black Friday 2019

Black Friday 2019 valt op vrijdag 29 november 2019. Traditiegetrouw is Black Friday altijd op de dag na het Amerikaanse Thanksgiving. Cyber Monday, eveneens een uit Amerika overgevlogen koopjesdag, volgt de maandag erna. In 2019 valt Cyber Monday op maandag 2 december 2019.

De beste deals van 2019:

Black Friday Coolblue logo
Black Friday wehkamp logo
Black Friday bol.com logo

Black Friday Mediamarkt logo

Overzicht alle data Black Friday

  • Black Friday 2019 → Vrijdag 
  • Black Friday 2020 → Vrijdag  
  • Black Friday 2021 → Vrijdag 
  • Black Friday 2022 → Vrijdag 
  • Black Friday 2023 → Vrijdag 

black friday 2019

Overzicht kortingen en aanbiedingen 2019

Hieronder zullen we een duidelijk overzicht geven van alle kortingen en aanbiedingen die de (web)winkels tijden Black Friday 2019 zullen geven. Dit overzicht zal steeds groter worden naarmate de datum van Black Friday steeds dichterbij komt. Diverse winkels hebben al aangegeven ons als eerste te informeren over hun aanbiedingen, zodat wij deze op deze pagina kunnen publiceren. Houd deze site in de gaten, dan bent u als eerste op de hoogte van de beste deals, kortingen en aanbiedingen tijdens Black Friday 2019!

Veelgestelde vragen over Black Friday

Wanneer is Black Friday in 2019?

Black Friday valt in 2019 op vrijdag 29 november 2019.

Wat is de oorsprong van Black Friday?

Black Friday is een Amerikaanse traditie en is ontstaan doordat de Amerikanen de dag na Thanksgiving vrij is. Deze dag werd voornamelijk gebruikt om alvast de Kerstinkopen te doen. De winkeliers probeerden klanten te werven door tijdens deze dag te stunten met hoge kortingen. Hier lees je meer informatie over wat Black Friday eigenlijk is.

Doen alle winkels mee met Black Friday in 2019?

Nee nog niet iedere winkel in Nederland doet mee aan Black Friday. Wel zien we dat steeds meer vraag naar de beste kortingen en aanbiedingen tijdens en voor Black Friday. Tevens groeit het aantal winkels dat meedoet ook ieder jaar, en niet alleen online winkels. Ook in de binnensteden zie je steeds vaker Black Friday aanbiedingen.

Hoe lang duurt Black Friday 2019?

Officieel duurt het dus maar 1 dag, maar steeds meer bedrijven rekken hun actie door de aanbiedingen een week geldig te laten zijn. Ook wordt Cyber Monday er bij betrokken waardoor het een soort van Black Friday weekend kortingen worden.

Welke winkels houden Black Friday aanbiedingen?

Dit is nu nog niet bekend. Via BlackFridaySite.nl houden we een overzicht van alle winkels bij.